бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Букмейкър: Ще открадне ли този Локомотив още точки от лидерите в класирането?

Отборът на Локомотив (Пловдив) посреща в събота от 15:00 часа тима на ЦСКА – София.

Срещата е очаквана с голям интерес, поради историята на двубоя. Двата отбора през годините неведнъж са правили истински спектакъл както на терена, така и на по трибуните.


В утрешния двубой статистиката със сигурност застава на страната на “червените”, които в момента са на трета позиция в класирането с 29 точки, на три от върха. ”Черно-белите” пък са шести с 20 пункта.

Формата в последните 5 двубоя на двата отбора обаче не прави толкова голяма разлика, след като Локомотив е спечелил 7 точки, докато “армейците” са взели 10 точки.

В последния 12 кръг момчетата на Бруно Акрапович победиха Витоша (Бистрица) с 2:1, а преди това загубиха от Дунав и Берое с по 1:0. Равенство с Етър (Велико Търново) 0:0 и победа с над 3:1 над Септември като гост запълват петте последни двубоя.

ЦСКА – София от своя страна не успя да вземе трите точки от Стара Загора след 1:1 с Берое, но преди това на два пъти победи 3:0 над Етър и отново класика над Септември (София). Последните пет мача завършват с загуба във Вечното дерби с 1:0 и победа над Ботев (Враца) като гост с 2:0.

Двата отбора играха помежду си в първия кръг на шампионата, когато ”червените” взеха двубоя с 2:0.

Световният букмейкър bet365 определя като фаворит в двубоя тима на ЦСКА – София и определя коефициент от 1.60 за победа на гостите. Победа за Локомотив е оценена на апетитния коеф. от 5.00.

Коефициенти от bet365 за срещата и ПРОГНОЗА:

Победа за Локомотив: 5.00

Равенство: 3.75

Победа за ЦСКА – София: 1.60

Над 2.5 гола в мача: 2.10

Под 2.5 гола в мача: 1.70

Прогноза: Хендицап +1.5 за Локомотив – 1.40 коеф.

Виж още десетки опции за залог на тази среща на най-добри коефициенти, според проучване на екипа на TribunaPlovdiv.bg.

bet365 предлага и множество бонуси за клиенти, които до момента нямат регистрация в сайта като бонус до 100 лвВиж повече с промокода за бонус от тук>>

НОВО: Компанията вече предлага и опции Затвори залог, чрез която можеш да затвориш своята печалба мигновенно или Промяна на залог, чрез която можеш веднага да промениш свой залог.

*Коефициентите, посочени в статията, са с актуалност в часа на публикуване на материала – 02.11.2018 18:59 и подлежат на промяна от букмейкъра. Отговорна игра 18+

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker