Локомотив ПловдивФутбол

Бруно Акрапович: Димитър Илиев е доказан лидер и не бива да допуска тонусът му да пада

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович не скри разочарованието си от това, че капитанът на отбора Димитър Илиев не получи нито минута игрово време с националния отбор по време на последните му мачове за годината.

“Независимо от тактическия подход, добрите футболисти винаги имат място на терена. За мен той трябваше да дебютира поне в контролата с Парагвай, за да не губи от настроението си”, коментира босненският специалист пред “Меридиан мач”.

“Ще говоря с него. Това ми е работата. Той е доказан лидер и не бива да допуска тонусът му да пада. Напротив, трябва да подходи с още по-голяма мотивация към следващата среща”, допълни още Акрапович.

Той и футболистите му се подготвят сериозно за предстоящото дерби с Лудогорец, като се надяват най-малкото да не допуснат увеличаване на разликата от първия в класирането.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker