бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев ще съди “7 дни спорт”

ПФК „Ботев” подкрепя свободата на словото, докато тя не бъде използвана за внушаване на лъжи и откровен опит за манипулация на общественото мнение. От началото на седмицата, демонстриралият многократно тенденция в отношението си към ПФК „Ботев”, в. „7 дни спорт” публикува поредица от статии, вменяващи на нашия клуб участие в манипулиране на резултати от футболни срещи и участие в т.нар. „черно тото”.

Считаме това за остра клевета по адрес на ПФК „Ботев” и грубо уронване на граденото в продължение на повече от един век име на клуба. Поради това ПФК „Ботев” ще предприеме юридически действия и ще потърси правна отговорност от авторите на клеветата, както и от медията дала трибуна за публикуването й.

След динамичните събития от последните месеци бе предприета нова стратегия в изграждането на представителния тим на клуба. Тя включва привличане и налагане на млади и перспективни български играчи, и изграждането на боеспособен отбор, който в близко бъдеще да се превърне във водещ фактор в българския футбол.

Освен това, както нееднократно сме подчертавали, фундаменталната основа, върху която се базира дългосрочната работа в ПФК „Ботев” е възпитаването на кадрите от нашата детско-юношеска школа в ценностите на спорта и високия морал. Това са идеалите на ПФК „Ботев”, които се стараем да следваме неотлъчно в ежедневната си работа.

Ето защо намираме твърденията, че нашият клуб участва в манипулиране на футболни срещи, не просто за обикновена лъжа, а за изключително грубо погазване на реномето на най-стария съществуващ футболен клуб в България. Освен интересите на клуба, са накърнени честта и достойнството на многобройните привърженици на ПФК „Ботев” Пловдив.

Съвет на директорите на ПФК „Ботев” АД

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Един Коментар

  1. Кво ще съдят…Коко Динев ряпа да яде пред посолството на Анкара край Бирената….големи схеми, голямо нещо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker