бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Ботев удря по Локомотив, отмъква звезда от “Лаута”

Любопитен трансфер се пече в Пловдив. БЛИЦ научи, че звездата на Локомотив Диего Фераресо е на път да премине в градския съперник “Ботев”. Не е тайна, че основният играч на “смърфовете” е желан от редица клубове. През последните месеци все по-упорито се твърди, че Диего ще продължи кариерата си в “Левски”, тъй като е силно желан от Георги Иванов-Гонзо.

Ръководството на “Ботев” обаче е готово да извади далеч по-добра оферта от тази на “сините”, както и да предложи доста завишена заплата на бразилеца, за да го направи “канарче”. 21-годишният ляв защитник нямал нищо против да заиграе в градския противник и се очаква много скоро да има развитие по сделката.

Договорът на Диего с Локо (Пд) е до 31 декември, като се очаква “смърфовете” да приберат около 200 000 евро от раздялата с него.

TribunaPlovdiv.bg разбра от близки до играча на Локомотив, че Диего няма шанс да приеме офертата на Ботев Пловдив.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

3 Коментара

  1. Какви турци ве тапанар толкоз злоба че си измисляте май забравихте вашия илия павлол дето парите ви идваха от наркотици простетутки и изнудване тогава нямаше проблем че ви купи и титлата да не говорим че ДПС ви Благодари публично да не говорим че и бареков вие голям фен в кавички

    1. Алах да е с нас.
      Аз съм от БотифЪ ПловСопот.
      Някой ми беше хакнал акаунта и пишеше с моят ник Ванката. Сега си направих нов и искам да кажа. Ние жълтата общност сме предимно турци и от селата. Не е вярно, че гласуваме само за ДПС, те са нашата родна партия ама ние гласуваме и за Бареков, защото е наш фен и е спонсориран от нашият спонсор Банго Василев.
      Искам пак да кажа, че няма нищо срамно в това да си турчин, и че Турция е родината майка на всеки Бултръс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker