бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев с трима наградени в анкетата „Футболист на футболистите“, Чунчуков е най-добър млад играч

Трима футболисти на Ботев (Пд) бяха отличени в 14-ото издание на анкетата „Футболист на футболистите“, в която право на глас имат всички играчи от българската „А“ група. Капитанът на „жълто-черните“ Иван Цветков за поредна година попадна в топ 3 на най-добрите играчи в елита. Голмайсторът на „канарчетата“ стана подгласник на победителя в анкетата Марселиньо от Лудогорец. Челната тройка допълни друг играч на шампионите – Светослав Дяков.

Цветелин Чунчуков пък е „най-добър млад футболист“ за този сезон, като негови подгласници са съотборникът му Милен Гамаков и полузащитникът на Литекс Кристиян Малинов Наградата на младите ботевисти връчи легедната на Ботев Петър Зехтински, който бе специално поканен по случая от Асоциацията на българските футболисти. За втори път играч на Ботев печели наградата „най-добър млад футболист на „А“ група“, след като това отличие завоюва Тодор Неделев през сезон 2012/2013.

Снимката е от сайта sportal.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker