Ботев ПловдивФутбол

Ботев с интерес към румънски национал, влиза в битка с отбор от Висшата лига

Ботев“ (Пловдив) проявява интерес към румънския национал Ясмин Латовлевич, твърдят медиите на север от Дунав. Левият бек е основен играч на Стяуа, но според информациите ръководството на тима планира да го продаде след края на сезона. Играчът има договор с носителя на КЕШ за 1986 г. до лятото на 2015 г, пише “Блиц”.

27-годишният Латовлевич играе за гранда от Букурещ от 2010 г. И има 8 мача за националния отбор на Румъния. „Ботев“ вече има силни позиции на румънския футболен пазар, след като през тази зима купи четирима играчи от местното първенство – Юнес Хамза, Феребори Доре, Александру Куртеан и Сърджан Лукин.

Проблем за „канарчетата“ може да се окаже засиления интерес към Ясмин Латовлевич от страна на няколко клуба от Западна Европа. Очаква се утре по време на полуфиналния реванш за Купата на Румъния между Стяуа и Динамо (Букурещ) левият бек да бъде наблюдаван от скаут на Саутхемптън. Счита се, че „светците“ са готови да платят 2 милиона паунда за Латовлевич.

Още за Ботев от днес:

Ботев плаши със „сръбския” звяр Лукин 

Бултрасите подкрепят Ботев 98 във финала в Търново

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker