бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев стартира U19 с победа над Нефтохимик в груб мач

Ботев стартира Елитната юношеска група до 19 години с трудна победа с 1:0 над Нефтохимик. Двубоят се игра на естествен терен №1 в “Коматево” и бе изгледан от около 150 зрители. “Жълто-черните” контролираха изцяло случващото се, като играта се водеше изцяло в половината на бургазлии. От своя страна гостите заложиха на контраатаки и изключително груба игра, която особено в последните минути изнерви срещата, а “зелените” завършиха двубоя с 10 души.

Очаквано двубоят стартира с домакински натиск и още в 4-ата минута момчетата на Иван Кочев сътвориха първото добро положение. Рангел Игнатов се озова очи в очи с вратаря на гостите и стреля, но пропусна отлична възможност. В 9-ата минута Милко Георгиев намери Исмет Рамадан, като нападателят бе оставен непокрит и засече кълбото с глава, но право в стража. В 20-ата минута Рангел Игнатов изпълни свободен удар от около 20 метра, а топката се отклони от страничната греда на вратата на Нефтохимик.

В 23-ата минута опитите на “канарчетата” дадоха резултат и пловдивчани откриха. Рангел Игнатов центрира от ъглов удар в наказателното поле на бургазлии, където най-съобразителен се оказа Борис Тютюков и крилото с удар по земя вкара за 1:0. Това попадение не промени статуквото на терена и действията продължиха да се развиват изцяло в половината на гостите. В 31-ата минута Атанас Куманов центрира към Виктор Пенчев, който с глава прати топката във вратаря.

3 минути по-късно Атанас Куманов отново бе замесен в опасност пред вратата на гостите и подаде към Рангел Игнатов, а той от движение засече, но вратарят се намеси отлично и спаси. След нови 60 секунди гол на Виктор Пенчев бе отменен заради нарушение в атака. В 37-ата минута Атанас Куманов стреля от свободен удар, а топката мина на метър от страничната греда. В заключителните секунди на първата част главният съдия Владимир Моллов се превърна в главно действащо лице, след като на два пъти подмина претенции за дузпи на “канарчетата”.

След почивката ситуацията на терена не се промени по никакъв начин, като гостите не предприемаха никакви рискове в атака и стояха плътно в собствената си половина. Прибраната игра на бургазлии затрудни “канарчетата”, които през вторите 45 минути по-трудно стигаха до голови ситуации. В 54-ата минута Рангел Игнатов намери Исмет Рамадан и нападателят стреля от границата на наказателното поле, но неточно. В 75-ата минута “жълто-черните” сътвориха триходова акция, при която Георги Купенов намери Виктор Пенчев, а той триково подаде към Исмет Рамадан, който стреля с глава, но вратарят улови влизащата под гредата топка.

В 76-ата минута гостите отправиха първия си и единствен точен удар към вратата на Ботев, който по никакъв начин не затрудни Атанас Гичев. В заключителните 15 минути бургазлии заиграха изключително грубо и агресивно, а нарушенията и картоните летяха един след друг. В 77-ата минута Исмет Рамадан отново бе близо до това да се разпише, но шутът му от 20 метра се отклони от напречната греда и излезе в аут. В 87-ата минута грубостта на “зелените” взе връх и играч на гостите бе изгонен с директен червен картон за влизане в краката на “жълто-черен” футболист.

Източник: academy.botevplovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker