Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев победи Локомотив при набор 2002

Ботев победи с 1:0 Локомотив в пловдивското дерби от 4-ия кръг на първенството при набор 2002. Двубоят се игра на изкуствения терен на базата на “канарчетата” в Коматево.

Въпреки, че в четвъртък и петък “жълто-черните” участваха на турнир на ст. “Пловдив”, а “смърфовете” почиваха, “канарите” бяха далеч по-активният отбор на терена и владееха топката в по-дълги периоди от игровото време. Единственото попадение в срещата реализира Атанас Чернев в 25-ата минута, когато след флангова атака получи топката в наказателното поле и с плътен удар разпечата мрежата на “черно-белите”.

Най-опасното положение за “железничарите” дойде малко по-късно, но отбраната на водения от Марчо Дафчев тим се справи отлично. След почивката ботевистите имаха множество чисти положения, но те бяха пропиляни. На два пъти, след удари на Атанас Чернев и Ангел Табаков, топката се удари в гредите на вратата на “черно-белите”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker