бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пд) търси първа победа като гост срещу сензацията Дунав

Отборът на Ботев (Пд) гостуват на сензацията в Първа лига на “Лудогорец Арена” в Разград в среща от осмия кръг на първенството.

Победната серия на тима на Веселин Великов бе спряна в предния кръг в гостуването на Берое (0:0), но сега русенци вярват, че ще се справят с “канарчетата” и поне временно ще изпреварят Левски начело на таблицата.

Ботев пък редува добри и лоши мачове от началото на кампанията. Отборът е силен като домакин, но във всичките си мачове далеч от Пловдив до момента записа само поражения.

Очаква се Великов да пусне в този мач Луков на вратата и Джалилов, Патев, Милчев и Атанасов в защита. Раденцов и Димов ще са двойката в средата на терена, а Ненов и Огнянов ще започнат на крилата. Атаката ще води Будинов, а зад гърба му ще оперира Шопов.

За Ботев Николай Киров се очаква да заложи на Георги Георгиев на вратата. В защита ще действат Крум Стоянов, Златков, Терзиев и Панов. Юсеин и Меледже ще бъдат дефанзивни халфове, а Иван Стоянов и Бризола ще действат на двете крила. Неделев ще бъде в ролята на плеймейкър, а в предни позиции ще започне Жоао Пауло.

В общата статистиката “канарчетата” нямат нито една победа като гост срещу Дунав, а в последните три визити на този противник нямат дори отбелязан гол.

Вероятни стартови състави:

Дунав: Луков, Джалилов, Патев, Милчев, Атанасов, Раденцов, Димов, Шопов, Ненов, Огнянов, Будинов

Ботев (Пд): Георгиев, К. Стоянов, Златков, Терзиев, Панов, Меледже, Юсеин, И. Стоянов, Бризола, Неделев, Паоло

Главен съдия: Георги Давидов

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker