бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пд) с девето попълнение преди началото на новия сезон

23-годишният ляв защитник Милен Кикарин стана деветото попълнение в лятната селекция на Ботев (Пд), съобщава официалният сайт на “жълто-черните”.

ДНес левият бранител парафира договора си с “канарчетата”, който е за 1 година с опция за удължаване с още 12 месеца.

През миналия сезон 23-годишният футболист игра за тима на ЦСКА. С екипа на “армейците” записа 26 мача във всички турнири, като стана носител на Купата на България с “червените”.

Милен Кикарин е роден на 18 август 1992 година в София. Играл е още за отборите на Миньор (Перник), Любимец, Витоша (Бистрица), Пирин (Гоце Делчев) и Академик (София).

Кикарин е юноша на ЦСКА София, капитан на набор ’92. Дебютира за представителният отбор в контрола срещу Спортист (Своге), завършила с победа на ЦСКА със 7:2. Играе за отбора на Академик София в “Б” ПФГ и записва 21 мача с отбора на студентите (сезон 2011-2012). След това преминава в отбора на Пирин (Гоце Делчев) в “А” ПФГ (сезон 2012-2013). През есента на 2013г. преминава във Витоша (Бистрица) и записва 12 мача в “Б” ПФГ и 1 за Купата на България. От зимата на 2014г. преминава в ФК Любимец (Любимец) и записва 13 мача в “А” ПФГ.

До тук с Ботев подписаха тримата бразилци, Георги Георгиев, Крум Стоянов, Цветомир Панов, Асен Чандъров и Иван Стоянов.

Цветомир Панов пред TribunaPlovdiv.bg: Идвам да играя пред най-вярната публика в България!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker