Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Ботев (Пд) пуска 350 “черно-бели” привърженици на Дербито

Общо 350 билета възнамеряват да отпуснат от Ботев Пловдив за феновете на Локомотив за градското дерби на 20 февруари.

От ръководството на “жълто-черните” няма да променят нито бройката, нито цената, която дават на съгражданите си от Локомотив от последните мачове. Талоните ще са по 10 лева, пише “Тема спорт”.

От Ботев са категорични, че това е максималният брой билети, които могат да отпуснат на гостуваща агитка на съоръжението в Коматево, на което в момента провеждат официалните си мачове заради замразения строеж на стадион “Христо Ботев”.

Талоните за фенове на канарчетата пък ще бъдат пуснати в продажба в първите дни на седмицата, в която е така очакваният мач, с който ще се открие пролетният полусезон в България. Сблъсъкът е от 13:00ч.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker