Ботев ПловдивФутбол

Ботев излиза за чест и рекорд срещу Либертас – вижте вероятните състави

Ботев гостува на Либертас в среща реванш от 1-ия предварителен кръг на Лига Европа. Първата среща е без значение за “канарчетата”, които победиха с 4:0 в първата среща.

Ботев едва ли ще подцени двубоя, след като тимът е амбициран да покаже, че въпреки трудностите може да се справи. Освен това “канарчетата” са на само два мача от това да стане първия български отбор заедно с ЦСКА направил серия от 10 поредни срещи без загуба в Европа. Ако продължи серията си днес тимът ще запише 9-та поредна победа без загуба в евротурнирите и ще бъде еднолично на втората позиция в тази класация.

Началото на седмицата не започна никак добре за Ботев, след като Веселин Минев стана официално вторият играч, който напусна тима, след Абел Анисе, а треньорът Любослав Пенев и неговия екип също напуснаха и Ботев ще бъде воден от Марин Бакалов и Костадин Видолов днес.

Изненадващо Александру Бенга попадна в групата на Ботев и отпътува с тима за Сан Марино. Въпреки това обаче не се очаква Бенга да вземе участие в двубоя днес, като най-вероятно Георги Сърмов ще бъде преквалифициран като централен бранител. Другият румънец, който отказа да играе срещу Либертас преди седмица Серджан Лукин не замина с тима, като той е и най-близо до трансфер в друг тим.

Без картотеки останаха младоците Владимир Айтов и Лазар Марин, които ще получат право да играят срещу Санкт Пьолтен. Освен тях без картотеки са още Вандер, Хамза и Доре, които чакат трансфери, а Станислав Дрянов е с националния отбор до 19 години и се подготвя за европейското първенство.

Сериозна бройка бултраси ще подкрепят отбора срещу Либертас.

Двубоят е днес от 21:30ч. българско време на националния стадион в Сан Марино “Олимпико”.

Senza titolo-2

1
А.Симончини
2
Молинари
6
Д.Симончини
15
Риги
4
Рокети
3
Бенвенути
10
Антонели
9
Морели
5
Факондини
7
Рости
11
Зенаро

Botev livescore

1
Стаховяк
28
Филипов
18
Терзиев
88
Сърмов
11
Христов
8
Куртеан
16
Иршак
30
Васев
15
Педро
7
Огнянов
19
Цветков

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. Тези “рекорди” са абсолютни глупости. Рекорда на Ботев е, че не падна 2 пъти срещу Шутгард. Какво да гелдаме останалите мачове? Поставени срещу отбори, които са на ниво Б група. Стига филмови сцени. После ще се бият в гърдите, че са Българските крале на Европа. :D
    По-умното е, да си пуснат младите момчета да свикват. И без това се видя лоялността на чужденците, а в школата Ботев имат доста добри момчета, които заслужават шанс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker