бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев взима звезди на Цървена звезда

Треньорът на Ботев Станимир Стоилов започна усилена работа по селекцията за новото първенство. Както вече стана ясно, Мъри отклони предложението да води Левски и остава начело на жълто-черните. Той има подкрепата на ръководството да продължи да развива отбора, без значение дали ще успее да спечели купата на България в четвъртък срещу Лудогорец, пише “Тема Спорт”.

Целта пред специалиста е да сглоби шампионски тим. За целта ще бъдат привлечени солидни попълнения. А Стоилов е насочил поглед към играчи на сръбския гранд Цървена звезда. В момента звездашите са първи в първенството, но имат проблем с финансите и са склонни да продават най-добрите си играчи.

Скаути на Ботев вече са наблюдавали състезатели на червено-белите, включително и в дербито с Партизан на ЮНА. Постът, на който Станимир Стоилов задължително иска да подсили тима е този на ляв бек. В момента за него той разполага единствено с Веселин Минев.

Любопитното е, че през зимата Левски също искаше играч от звездашите. На “Герена” бяха набелязали левия бек Никола Миайлович, но до сделка не се стигна.

Ботев следи и доста играчи от румънското първенство. Именно от него през зимата клубът привлече петима – Серджан Лукин, Александру Бенга, Алесандру Бенга, Феребори Доре и Юнес Хамза.

Ръководството на Ботев все още не е решило дали да предложи договори на футболистите, които стават свободни агенти през лятото. Сред тях са Веселин Минев, Сивард Спрокел, Йордан Христов и Иван Цветков.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

 

 

Подобни

2 Коментара

  1. г-н Стоилов не бързай с трансферите,изчакай Херо да ти даде акъл,защото се видя,че не ги разбираш тия работи.Изгони Спрокел и Сърмов,върни Бобан и вземи халфове,които не връщат топката от противниковия пенал на нашия вратар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker