Ботев ПловдивФутбол

Ботев без Лукин и Христов срещу Литекс, вижте групата на “канарчетата”

Двама от основните защитници на Ботев получиха почивка за гостуването на Литекс от 38-ия кръг в първеството. Това са Йордан Христов и Серджан Лукин, които не попаднаха в разширения състав на “канарчетата” за срещата в Ловеч, която е в четвъртък от 19:30 часа.

Христов и Лукин са сред “маратонците” в сгъстения цикъл от мачове. Капитанът на “жълто-черните” е пропуснал само един от изиграните до момента 17 двубоя през пролетта, докато румънският национал е отсъствал в два от мачовете.

Всички останали футболисти на Ботев попаднаха в групата за двубоя в града на люляците. След тренировката в сряда, която отборът проведе в пълен състав на базата в Коматево, 19 футболисти се качиха в клубния автобус и отпътуваха за Троян, където тимът ще бъде на режим преди срещата с Литекс.

Групата на Ботев:

Адам Стаховяк, Илия Николов, Филип Филипов, Алесандру Бенга, Сивард Спрокел, Димитър Везалов, Веселин Минев, Георги Сърмов, Томаш Иршак, Абел Анисе, Мариян Огнянов, Серкан Юсеин, Луис Педро, Ромарио Кортзорг, Вандер Виейра, Алесандру Куртеан, Феребори Доре, Юнес Хамза, Иван Цветков

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker