бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев атакува бронза срещу Литекс

Ботев ще атакува влизане в тройката за първи път от 19 години насам. При победа днес над Литекс пловдивчани ще минат ловчанлии с една точка два кръга преди края на шампионата.

Единствено победата е вариант за Ботев, защото при равенство или загуба те ще загубят всякакви шансове за третото място, защото Литекс има още два мача до края, а “канарчетата” само още един.

Ботев вече мисли за финала точно след седмица в Бургас, но не е отписал днешната среща. Почивка получиха Серджан Лукин и Йордан Христов, които почти не изпуснаха двубой от началото на втория полусезон.

Най-вероятно почивка ще получат Иршак и Анисе, които все пак попаднаха в групата, но са застрашени да пропуснат финала, защото висят с по 8 жълти картони и ще са аут за две срещи ако си изкарат 9-то официално предупреждение.

Любопитни факти преди двубоя:

– Литекс няма победа срещу Ботев от 2009, в 5 срещи от 2012, когато Ботев се завърна в елита до днес балансът е изцяло за пловдивчани 4 победи и само едно равенство.

– Ботев ще търси третата си победа в Ловеч. През миналия сезон Ботев се справи с “оранжевите” в Ловеч, а първата победа на тима в северния град е през 1995.

– Литекс няма попадение срещу Ботев в Ловеч в две поредни срещи.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker