бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Бонев: БФС нареди на съдиите да свирят за Левски

Легендата на Локомотив Пловдив Христо Бонев бе бесен след загубата с 2:3 от Левски. Бонев отправи тежки обвинения към съдийската бригада на мача, както и към Българския футболен съюз, който според него е изпратил Александър Костадинов и колегите му да свирят за Левски.

“Много хора в София разбраха, че с игра не могат да победят Локомотив и взеха мерки. Изпратиха наказателна бригада, която трябва да ни накара да паднем в този мач, тъй като знаят, че не сме богатите и нямаме никакво лоби и си правят каквото искат”, заяви Бонев.

“Ние сме си виновни, че ни наказаха, мисля, че каквото можаха, направиха футболистите. С 9 човека за малко да завършим наравно, въпреки че съдията нямаше да го даде това нещо, защото му бе наредено от БФС.”

“Дали го е ударила в ръката не мога да кажа, но не е червен ,защото Данчо Господинов е на голлинията. Вижте им само физиономията и ще видите, че изглеждат като от преди 20 години когато вилнееха такива България. Който е почнал война с нас, е загубил.”

Gong.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

2 Коментара

    1. “тоя” е най-добрия Пловдивски футболист след Х.Стоичков и е ЛЕГЕНТА така ,че “тоя” е ЖИВА ЛЕГЕНДА , а ти си никой! стана ли ти ясно ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker