Ботев ПловдивФутбол

Бобан Грънчаров: Ако видя Кривия няма да го поздравя, Ботев ми липсва

Един от любимците на бултрасите македонският защитник Бобан Грънчаров даде интервю пред вестник “Меридиан мач”. Той говори за странните неща, които прави спортно-техническия директор Сашо Александров и че би се завърнал в Ботев ако има такава възможност.

“България и Ботев ми липсват. За феновете и града също ми е мъчно. При първия удобен момент тръгвам за Пловдив. Но няма да посетя базата и стадиона, а тези, които обичам и ме караха да бъда щастлив.”

“Ако срещна Кривия няма да го поздравя. Той е ужасен човек, не мога да му стисна ръката. Веднъж му казах нещата в очите и мисля, че това е достатъчно. В крайна сметка за това си тръгнах от отбора. Ботев не е затворена страница за мен. Няма как да затворя сърцето си.”

“Договорът ми с Таврия е до май месец с опция за удължаване, но бих избягал заради Пловдив, заради Ботев, заради хората и любовта, която получих там. Към този момент обаче няма как да получа оферта от Ботев. Разбира се, че следя какво се случва в клуба. Много ми е гадно за загубата от Левски в последния мач. Странни неща прави спортно-техническия щаб в този клуб. Надявам се отборът да постигне целите си и да играе в Европа. Най-хубаво обаче ще е да спечелят Купата. Феновете заслужават трофей.”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker