бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Бенга: Тръгвам си от Ботев защото не могат да ми плащат

Една от румънските звезди на Ботев Пловдив Александру Бенга разкри, че ще си тръгне от тима. Това се очаква да стане в следващите дни, а футболистът оповести новината пред изданието “Диги Спорт” в родината си, съобщава “Гонг”.

Той дойде при “канарчетата” през зимата, като изигра девет мача за тях. Сега обаче ще разтрогне по взаимно съгласие, тъй като шефовете са му обявили, че не могат да му плащат повече заплатата.

“Това е последното изказване, което ще дам пред румънските медии за ситуацията ми в Ботев. Клубът плати почти всичко, което ми дължи, но ми каза, че съм свободен да си тръгна във всеки един момент, защото няма възможността повече да ми плаща заплатата.”

“Ако си намеря клуб, който да удовлетвори желанията ми, от сегашния ми отбор няма да ми правят абсолютно никакви спънки и да имат финансови претенции”, сподели Бенга пред изданието.

Той игра в един мач за “канарчетата” този сезон – в реванша с Либертас от Сан Марино от втория квалификационен кръг на Лига Европа – и дори вкара гол. Това обаче изглежда ще е бенефисът му за “жълто-черните”.

Малко по-рано днес пък стана ясно, че тунизийската звезда Юнес Хамза иска 25 хил. евро месечна заплата, затова раздялата и с него изглежда повече от вероятна.baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker