Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Балдовалиев: Няма място за извинения, време е да променим историята срещу Ботев

Зоран Балдовалиев коментира, че според него е време Локомотив да спечели Дербито на Пловдив. Нападателят на Локо е уверен, че отборът има всички необходими качества, за да постигне това.
Двубоят е в събота, 17 октомври, от 20:00 часа на „Лаута“.

Любопитното е, че македонецът направи повторния си дебют с фланелката на „черно-белите“ на Коматево. Той влезе като резерва, но донесе точката на тима си – вкара за 1:1. През 2007-а отново бе точен в пловдивското дерби. От началото на кампанията Балдовалиев има 9 мача, в които е реализирал 3 попадения и една асистенция.
„Влизаме в ритъм. Срещу втородивизионния Верея се получи хубава контрола, въпреки че теренът беше в лошо състояние. Лично на мен ми допадна играта ни – имахме хубави моменти. Мисля, че лека-по-лека влизаме във формата, която се желае от нас.

Ще бъдем напълно готови за сблъсъка с Ботев. Идва дерби и няма никакво място за извинения. Всички чакаме с нетърпение този мач. Той значи много за феновете и ние трябва да се постараем допълнително заради тях. От тази среща трябва да започне изкачването ни в класирането“, каза Балдовалиев пред Тема спорт.
Локомотив няма успех в „А“ група над съперника, откакто Ботев се върна в елита. „Знам, че от доста години Локомотив не е печелил дербито за първенство, а през миналия сезон елиминира съперника за купата с победа на неговия стадион. Време е обаче това да се промени и съм сигурен, че ще стане още в събота. Имаме състав, който не се плаши от нищо“, заяви Балдовалиев.
Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker