бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Бакалов след хикса с Витоша: В момента ни е нужна само една победа!

Футболистът на Локомотив Пловдив Димо Бакалов е разочарован от равенството 1:1 с последния в класирането Витоша в мача от 18-ия кръг на Първа лига. Крилото на “смърфовете” бе категоричен, че на тима му е нужна победа, за да успее да излезе от т.нар. криза, в която се намира.

Локомотивци са в негативна серия от три мача, в които дори не успяха да изкопчат и точица. Добрата вест е, че измъкнаха заветна такава от двубоя с “бистришките тигри”. Бакалов се превърна в герой за пловдивчани, след като в 10-ата минута изравни резултата.

“Можем да съжалявам, че не победихме в този мач. Тотално надиграхме отбора на Витоша. Ако бях вкарал втория гол, мисля, че нямаше какво да се случи”, коментира Бакалов.

“Те се бяха върнали всички отзад, а така е много трудно да се играе. Стремяхме се да атакуваме по фланга, тъй като през средата не ни бе възможно. В крайна сметка е жалко, че не взехме трите точки”, допълни той.

“Трябваше задължително да победим този мач. Вкарах, но това не е достатъчно. В момента ни е нужна просто една победа”.

Локомотив си тръгна едва с точка при гостуването си на аутсайдер

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker