бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Атанас Узунов: Няма да съдя Локомотив

Общинският съветник от ГЕРБ  Атанса Узунов, който наскоро беше освободен от ръководния поств Локомотив Пловдив, няма да обжалва уволнението си в съда. Аз съм разумен човек и няма да попреча на футболния отбор, където бях 10 години, заяви Узунов. Сесията на Общински съвет започна с изясняването на отношенията между Узунов и съветника от ДПС Бранимир Иванов. Ексдиректорът на Локото изрази от микрофона възмущението си от декларацията на Бранимир Иванов, че подкрепя решението за неговото освобождаване след погрома на Джумая джамия на 14 март. Бранимир Иванов скочи, за да се оправдае, че такава декларация не е имало, той само е дал коментар, че приветства позицията на ръководството на Локомотив срещу вандалския акт. Никога не сме искали отстраняване на Атанас Узунов и аз нямам информация, че той се е намесвал в погрома на Джумая джамия, заяви Бранимир Иванов. Не мога да приема колеги да приветстват моето освобождаване, възрази Атанас Узунов и допълни, че още на следващия ден след изявлението в медия Бранимир Иванов му се извинил. Узунов е категоричен, че уволнението му е политическо, тъй като е съветник в ГЕРБ. Редно ли е по същия начин да бъдат уволнени Николай Радев, съветник от БСП от федерацията по художествена гимнастика, и Камен Шишманов от НИЕ от федерацията по стрелба, риторично попита отстраненият шеф на Локото.

Преди скандала председателят на Общински съвет Илко Николов връчи почетния знак на Ботев  на Любозар Фратев. Бизнесменът отвърна с 13-минутна реч за значението на образованието и културата.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker