бетано най-добър сайт за слот игри
Други спортовеПловдивчаниФутбол

Атанас Борносузов се пусна в силен турнир по белот

През изминалия уикенд се проведе майсторски турнир по белот „Житница“, организиран от конна база „Тракиец“, село Житница. Турнирът се провежда за пръв път, но организаторите възнамеряват той да се превърне в традиционен. Битката започна в 17 часа и завърши на разсъмване в неделя. В турнира взеха участие 38 двойки от Пловдив, Карлово, Хисаря, Панагюрище, Калояново и разбира се от Житница.

Победителите в отделните съревнования се излъчваха чрез директна елиминация при 3 от 5 победи. Наградата победителите бе на стойност 940 лева.

10945400_759937240758786_837353291_n

В турнира участваше и именитият футболист Атанас Борносузов с партньор Петър Гайдаджийски, който е президент на футболния тим на „Житница“. Въпреки честите „тренировки“ на Борносузов с приятелите му Христо Йовов и Димитър Иванков, той и партньорът му отпаднаха рано – още в 1-ви кръг. Победители в турнира станаха Нено Костурков и Любен Петров от Панагюрище.

Организаторът на турнира Венцислав Павлов, който също бе сред участниците, сподели: „Получи се много хубав турнир. Като човек участващ в други такива турнири смея да твърдя, че всичко бе много добре организирано, мина гладко и без проблеми. Хората са много доволни, а броя участници е впечатляващ. Догодина очакваме да съберем много повече хора“. Павлов е и треньор на ФК „Житница“, състезаващ се в „А“ областна футболна група. Той отправи поздравления към победителите и ги покани отново за да защитят титлата си.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker