Букмейкърски новини и казино бонусиИзвън БългарияФутбол

Аталанта на Гасперини няма да срещне проблеми с неубедителния Киево

В поредна среща от двадесет и третия кръг на Калчото, любителите италианския футбол ще могат да проследят двубоя между Аталанта и Киево.

Бергамаските влизат като фаворит в срещата с веронци и ще търсят важни три точки, които да им помогнат в битката за едно от местата, даващи право на участие в Лига Европа.

Аталанта е един от отборите в Италия, играещи на всички фронтове – шампионата, Купата на страната и Лига Европа.

Във втория по престиж европейски футболен турнир момчетата на Гасперини се представиха повече от впечатляващо, финиширайки на първо място в груповата фаза.

Зад Аталанта останаха отбори като Лион, Евертън и Апоел Лимасол, които не успяха да намерят правилната форма, с която да се противопоставят на осмия в Серия „А“.

„Черно-сините“ от Бергамо редуват победа и загуба, но пък поднесоха няколко от изненадите в предишните кръгове в първенството. Аталанта успя да изстрада трите точки на „Олимпико“, побеждавайки Рома с 1:2, а също така елиминираха Наполи от Купата на Италия, налагайки се отново със същия резултат.

Коефициенти от bet365 за срещата:

Победа за Аталанта: 1.36

Равенство: 4.75

Победа за Киево: 9.75

Над 2.5 гола в мача: 1.70

Под 2.5 гола в мача: 2.10

Все пак силите на отбора на Джан Пиеро Гасперини не достигнаха до нещо още по-голямо и те отстъпиха в домакинството си на Ювентус в последния си мач, игран през седмицата, от турнира за Купата. Гонсало Игуаин даде преднина на шампионите на Италия още в третата минута, а Папу Гомез изпусна дузпа, спасена от неостаряващия Джиджи Буфон.

Киево пък не познава победата вече повече от два месеца. Последният успех за веронци дойде в края на ноември, когато победен бе непретенциозният отбор на СПАЛ. Оттогава „летящите магаренца“ изиграха девет срещи и все още търсят трите точки.

100% Депозит Бонус за Нови Клиенти до 100 лв. в bet365. Важат условия и правила 18+. Регистрация сега >>

В тези срещи Киево завърши наравно три пъти, а в шестте си загуби тимът инкасира 19 попадения, което показва нагледно слабата игра в защита на „жълто-сините“.

Аталанта има леко предимство в срещите между двата тима. В последните шест сблъсъка помежду си бергамаските са успели да се наложат над своя противник на три пъти, докато Киево е спечелил едва веднъж с 1:0. Прави впечатление обаче липсата на много голове в срещите между двата тима, като най-често срещаният резултат е 1:1. Едва ли и в този двубой равенството ще бъде логичен изход, имайки предвид формата на отборите, но със сигурност любителите на залозите биха могли да опитат опцията Г/Г.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

Прогноза: Г/Г

/Илия Иванов/ TribunaPlovdiv.bg

*Коефициентите, посочени в статията, са с актуалност в часа на публикуване на материала – 03.02.2018 20:06 и подлежат на промяна от букмейкъра. Отговорна игра 18+

Удинезе ще се превърне в препъникамък за устремения Милан

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker