бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Анкета: Как оценявате играта на Локомотив (Пд) в 1/4-ина от сезона?

Как оценявате играта на Локомотив (Пд) в 1/4-ина от сезона? След като първата четвъртина на сезона в „А“ група изтече, TribunaPlovdiv.bg Ви приканва да оцените играта на „смърфовете“.

След 9 срещи от първенството тимът на Христо Колев записа само две победи. Те бяха срещу тимовете на Левски (1:0) и срещу Пирин Благоевград (2:1). Равенствата за “черно-белите” също бяха две – срещу Ботев Пловдив (1:1) и срещу Литекс отново (1:1). Загубите бяха пет – на старта на “А” група срещу Славия (3:0), Берое (1:2), Лудогорец (1:0), Монтана (2:0) и Черно море (2:1).

В девете мача, “смърфовете” отбелязоха 7 гола и допуснаха 13. Най-много голове отбеляза Зоран Балдовалиев (3), а Мартин Камбуров и Бирсент Карагарен вкараха по два.

Преди началото на втората част от шампиоанта Локомотив (Пд) се намира на 9-о място с актив от 8 спечелени точки, като следващата среща на тима е срещу Славия у дома в неделя (27.09) от 20:00ч.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. 1. Офанзивен халф. Това трябва на отбора за да се представя добре. В момента тактиката е ритай топката напред, пък каквото стане.
    2. Може да се наложи и нов треньор за да спрат футболистите да се излагат да ходят да търсят жълти гаджета из селските кръчми. Те и без това може да си ги поръчаш срещу 10 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker