бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Андрий Шевченко “поведе” привърженици на Локомотив към Братислава

Фенове на Локомотив Пловдив, които тази вечер в 20:10 часа са излетели със самолет на Wizz Air за Братислава, са участвали в много интересна случка, разбра репортер на TribunaPlovdiv.bg

Около 70 привърженици на “черно-белите” разбират, че пилотът на самолета в който пътуват се казва Андрий Шевченко. В този момент всички започнали да се шегуват, че това е знак и самият Андрий Шевченко ще ги поведе към Братислава.

Иначе стотици привърженици на “смърфовете” се стичат от всички краища на света, за да подкрепят любимците си утре вечер в изключително важния мач-реванш за класиране в третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Очаква се утре на стадион “Антон Малатински” около 600 фенове на Локомотив да подкрепят своите любимци.

Не забравяйте да следите по традиция всичко преди, по време и след края на двубоя с TribunaPlovdiv.bg. Нашият екип ще ви направи свидетел на всичко случващото се в Търнава около двубоя утре вечер.

Подобни

Един Коментар

  1. Доста слабо описание на разюзданата орда от “зрели” мъже, която пътува с въпрсния самолет..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker