бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Алекс Колев с първа тренировка на терен

Нападателят на Ботев Александър Колев направи първата си бегова тренировка след претърпяната операция на коляното. В сряда, точно 3 месеца след интервенцията на хирурзите, 22-годишният левичар завъртя няколко обиколки на централния терен на базата в Коматево под непрекъснатото наблюдение на медицинския щаб на отбора.

В последните 90 дни Алекс бе подложен на различни етапи на раздвижване на оперираното дясно коляно, а тренировките му до момента преминаваха почти изцяло във фитнеса. Нападателят бе видимо развълнуван и в добро настроение от възможността най-сетне да стъпи на тревата по екип.

Възстановяването на Колев ще продължи и в следващите месеци. Очакванията са младият таран на “канарчетата” да бъде напълно готов за завръщането си на терена за началото на лятната подготовка.

Александър Колев скъса предна кръстна връзка на десния крак още в началните минути при гостуването на Ботев срещу Славия на 29.11.2014. Седмица по-късно, на 5.12, той претърпя успешна операция на травмираното коляно.

botevplovdiv.bg

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker