Локомотив ПловдивФутбол

Албанци се облизват за Дани Кики

Представител на шампиона на Албания Скендербег се е свързал с нападателя на Локо (Пд) Дани Кики, за да проучи възможността той да подсили тима.

От бившия отбор на Венци Христов са на път да изпреварят ЦСКА-София за някогашния ни младежки национал, който наскоро отхвърли покана да играе за представителния тим в родината на баща му Сирия.

Шефове от „Армията” са влезли в контакт с футболиста, независимо, че тои има договор с тима от парк „Лаута” за още година и половина. Лично главният мениджър на „червените” Стойчо Стоилов е звънял на играча преди около месец.

Именно Дани Кики вкара победния гол за „черно-белите” срещу ЦСКА-София на „Българска армия”.

Близки до футболиста разкриха още, че той има мъжката дума на Христо Крушарски, че ще го пусне без финансов иск само в клуб от чужбина, а от Скендербег са категорични, че нямат бюджет за трансфери. Албанците, подобно на ЦСКА-София, нямат право да участват в евротурнирите.

Това лято те не бяха допуснати до квалификациите за Шампионска лига заради това, че са манипулирали резултатите от свои мачове. В момента след две поредни загуби тимът се срина на трето място в класирането в Албания след Кукеси и Партизани (Тирана), но си остава основен фаворит за титлата.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker