бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

(ВИДЕО) Акрапович след разгромната победа: Играчите са добре подготвени да играят в тежки условия, отиваме без страх във Франция

Бруно Акрапович бе доволен от разгромната победа днес срещу Арда. Той каза, че играчите са подготвени да играят и в тежки атмосферни условия и също така, че Локомотив ще излезе без страх срещу Страсбург на реванша. Ето какво каза още той пред TribunaPlovdiv.bg:

“Целта беше да правим висока преса. Те правиха доста грешки благодарение на това и успяхме да вкараме хубави голове. Можехме да отбележим още попадения. Мисля, че победата е абсолютно заслужена. Играчите са подготвени, ходихме на Боровец и въпреки умората се представиха много добре”.

“Момчетата вече се познават един с друг. Намерих тактика, която отговаря на този отбор. Днес имахме тренировка в 7:30 часа, за да се събудим. Това е ключът – да работиш много и да вярваш в себе си. Трябва да вярваш в себе си и да имаш желание, а момчетата го имат. Когато играем така можем само да спечелим. Преди не бяхме такъв отбор, но вече сме. Можем да издържим цял сезон така. Казах на момчетата, че ако тренираме правилно ще се справим”.

“Показахме в първия мач срещу Страсбург, че имаме качество. Сега те ще играят пред собствена публика с друга тактика, но ние отиваме без страх. Ако Томашевич не беше получил червен картон щеше да е различно, но няма какво да направим вече. Ако имаме шанс ще гледаме да се възползваме и да опитаме да се класираме напред. Играчите няма за какво да се притесняват, просто трябва да покажат какво могат. Играем с по 1-2 докосвания. И сега вече изглежда, че можем да го правим дори и срещу силните отбори”, завърши Акрапович.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker