Локомотив ПловдивФутбол

Акрапович преди първия мач за сезона: Въпреки проблемите, пак ще излезем с 11 футболисти

Старши треньорът на Локомотив (Пд) Бруно Акрапович говори преди първия мач на своя тим за сезон 2018/2019г.

“Многото проблеми около състава не ме притесняват. Имаме достатъчно футболисти, за да реагираме. Ще излезем с 11 играчи, спокойно. Очаквам да се получи добър мач. ЦСКА-София е силен отбор, който ми прави впечатление, че е доста стабилен в защита при новия си треньор. Трябва да подготвим добра тактика, за да си тръгнем с точки от “Армията””, заяви Акрапович пред в.”ТемаСпорт”.

“ЦСКА-София не игра на ниво в реванша с Рига, първият му мач беше по-убедителен. Но това нищо не означава. Даже напротив – предимство е за тях, че вече имат две официални срещи и са в по-добър ритъм от нас. Ние обаче имаме идея как да противодействаме”, каза Акрапович.

Той заяви още, че аржентинският бранител Николай Канавесио е отпратен, след като изкара близо 2-месечни проби на “Лаута”.

Също така Локомотив (Пд) ще подпише с 18-годишния бразилски халф Густаво, който все още урежда документи. Контракт ще парафира и хърватският защитник Дуйе Мърдеса.

Локомотив (Пд) слага началото срещу вицешампиона

Подобни

Един Коментар

  1. Трибуни, защо не попитате Крушарски, каква е причината всяка година на старта на първенството да имаме футболисти с подписани договори, но с неуредени документи? Това е всяка година! Каква работа вършат Чаво, директорите и Наско Узунов. Защо не им задавате такива въпроси? Плащат ли ви? И вие ли сте, като ония андрей от другия сайт, който е лакей на жълтото ръководство?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker