Локомотив ПловдивФутбол

Акрапович: Когато играеш вкъщи, трябва да се раздаваш повече

Треньорът на Локомотив Пд – Бруно Акрапович, говори пред екипа на DIEMA SPORT след загубата от Септември (1:2) на “Лаута”.

“Когато загубиш е трудно да видиш нещо позитивно, но имаше и такива моменти. В началото на втората част например. Когато обаче започнеш по този начин, няма как да се върнеш. Има много какво да научим, заслужено загубихме.

Трябва да се влиза агресивно, като на война, особено ако мачът е вкъщи. Тези на които разчитах, не оправдаха доверието. Не ми харесва и форматът на първенството, защото така не е интересно. Не казвам, че този мач не е важен, но е трудно да вдигаш постоянно футболистите. Не сме загубили форма, но трябва да покажем друго лице в следващия си мач”.

Подобни

3 Коментара

  1. Колеги, гледам ви пишете гневни коментари.Ми чакайте малко бе.Ние не играем футбол от вече година и половина.Чак сега ли се сетихте?

    Играем най-срамния си футбол в последните 5 години сигурно,при Шансой даже беше по-добре.Днеска гледам и на Лаута бхяме 100 човека,та и там скочиха.Какво сте очаквали не знам. То същото важи и за Крушарски ама друга бира е това

  2. Бруно, ти си виновен за ситуацията и нямаш време да излезеш от нея преди финала. До момента трябваше тея слабаци от втората осмица да ги пукаме с разлика всеки мач, а ти два мача подред не си излязъл с еднакъв състав. Все някакви врътки, все някакви смешки и измишльотини гледаме. Наистина, човек не знае какво да очаква от всеки мач – дали радост, дали тъга. Но тъгата натежава, независимо от финала за купата.

    Ако тоиз финал го нямаше, сега трябваше да си събираш багажа и дим да те няма. Този финал ти купи още няколко седмици начело на отбора, но независимо от резултата на финала – ти нямаш място в Локомотив. Незнам как ще издърпим такова бездушие още един сезон…

  3. Палячо ако с тая пародийна игра я мислиш и на финала,при все че сумати народ ще си дойде от чужбина,да ставаме за резил на България и Европа,още сега си обирай крушите.
    Щото като гледам жълтурите как играят надъхано,ако им тръгне играта,не знам тогава къде ще се криеш от публичен линч!!!
    Не можел да ги мотивира,ми какъв треньор си тогава бе лайнар?
    Взимай си крушите е се омитай от тоя отбор най-после!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker