Локомотив ПловдивФутбол

Акрапович: Ако Ел Маестро сяда на тъчлинията, аз трябва да седна на центъра…

Старши треньорът на Локомотив (Пд) Бруно Акрапович говори след загубата от Черно море с 0:2 на ст.”Тича” във Варна.

“Много време не съм искал да говоря със съдиите. Ако треньорът на ЦСКА- София Нестор Ел Маестро сяда на тъчлинията, аз трябваше да седна на центъра. Не искам да говоря и да се извинявам затова, че ми липсват много футболисти. Ако някой разбира от футбол и гледа този мач, той ще види, че на нас не ни дадоха дузпа, няколко нарушения, които прекъснаха наши нападения”.

“При 17-18 играчи за нас стана трудно да сглобим правилния състав – това най-вече след мача със Славия. Нямаме бекове – Петрович и Томашевич са контузени, за нас е много трудно да намерим тактиката, която искам аз. Опитваме се да направим всичко възможно. Виждам дузпи срещу нас, но не виждам дузпи, когато ние трябва да получим такива”.

“Водим разговори с ръководството. Винаги съм в разговори с президента. искам да влезете в съблекалнята и да чуете играчите да видите как казват, че мач с мач не си прилича. Всички работим на 100%, момчетата искат да се докажат, но излизат на терена с мисълта, че съдията ще ги пореже. На добър път сме, трябва само да постигнем резултати”.

Демони! Петима бивши играчи на Локомотив (Пд) пратиха “смърфовете” в калта в последните 7 дни

https://www.tribunaplovdiv.bg/%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d1%81%d1%8a%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d0%b8-%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%be-%d0%bc%d0%be%d1%80%d0%b5-%d0%bb%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%d1%8f%d0%b2d%d1%8f/

Подобни

15 Коментара

  1. пичове, защо давате трибуна на тези хейтъри, който тикат Локомотив към небитието с цел да го ограбят като първия път?!
    Вие правите ли сметка каква е реалността в БГ или просто си викате тозъ бън, онзи жън заслепени от омразата си?!
    Айде малко по-сериозно.Само чакате загуба и почвате. Къде бяхте когато биехме?!

      1. напротив – такива като теб се опитаха да го унищожат преди 4 години.
        Крушарски още ви изплаща дълговете. А и за далаверите ви разбрахме

  2. Фен клуб „Интел“ Коко (сега Крушу) организира сбирка по повод финансирането ни от ръководството с цел подкрепа.Специален гост на събитието ще бъде пиянката Чавдар Цветков,а за доброто настроение на компанията ще се грижи Наско Ментата,Тони Стораро и Фики Стораро.Входа е безплатен само за хомосексуалисти и членове на фен клуб „Интел“ ,а мястото на събитието ще се състои с познат за нашите среди бар на улица „Евлоги Георгиев“ 4000,Капана. Заповядайте и си носете вазелин.Ваш отговорник за всички джендъри,цигани и отрепки Мартин Вълков – Умбруту

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker