бетано най-добър сайт за слот игри
Виктория Волей - мъжеВолейболДюш

Юношите старша на Виктория се класираха за държавните финали

Отборът на Виктория Волей (Пловдив) се класира директно за държавните финали по волейбол за юноши старша възраст.

Младите пловдивчани спечелиха очаквано първото място, след приключване на мачовете във втора група, от шампионата на България по волейбол за тази възраст. Те бяха лидери през цялото време на сезона, като завършиха на върха с девет победи, една загуба и актив от 28 точки. По този начин тимът на Виктория Волей спечели и единствената квота за републиканското първенство от втора група, която обхваща съставите от Южна България.

По регламент следващите три отбора в класирането на този поко продължават борбата за републиканско първенство на допълнителни квалификации. Така  Локомотив (Пловдив), Хебър (Пазарджик) и Левски (Карлово) получават втори шанс да се преборят за участие на държавните финали.

Отборите на Родопа (Карлово) и Лидер (Пазарджик), които заеха последните две места в групата отпадат от по-нататъшна борба.

Допълнителните квалификациите ще се проведат под формата на два турнира на 9 и 10 март и заключителна надпревара на 17-18 март. Домакините обаче все още не са уточнени, тъй като надпреварата във всички групи все още не е приключила.

viasport.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker