Локомотив ПловдивФутбол

Ще успее ли Херо да спре любомото му Локо?

Отборът на Черноморец Бургас посреща днес тима на Локомотив Пловдив в двубой от 12-ия кръг на “А” група.

За никой не е тайна, че старши треньорът на “акулите” Димитър Димитров приема Локомотив като нещо повече от отбор. Нещо, което е доказал през годините.

Статистиката до момента е доста черна за отбора на Херо. В последните си пет мача на “Лазур”, момчетата му не са успели да запишат победа. В същото време, “черно-белите” играят доста колебливо далеч от Пловдив, като за последните си две гостувания инкасираха две загуби.

Колкото до проблемите в Черноморец,  то те не са малко. Капитанът Ванчо Траянов няма да вземе участие в срещата заради наказание. С травми са Маркиньо, Кавдански и Преслав Йорданов. Бпуно Оливейра, който пък бе бързо разкрит, че не е за родния ни шампионат остана извън групата.

В лагера на Александър Станков нещата седят една идея по-добре. Очаква се поне едно от гръцки попълнения Стелиос Илиадис или Константинус Казанферис да започне като титуляри, като Валери Георгиев да остане на пейката. На вратата отново ще застане Йордан Господинов, в защита Тодоров, Крачунов, Тунчев и Фераресо. В центъра се очаква да застанат Н’Диае и Казанферис.  По крилата ще оперират Маламов и Гади, които също правят силни мачове с черно-бялата фланелка в последно време. На върха на атаката ще застане голмайсторът на “А” група Мартин Камбуров, а зад него Здравко Лазаров.

Вероятни стартови състави на двата отбора:

Черноморец: Георгиев, Пехливанов, Чико, Т. Траянав, Филипов, Фонсека, Гамаков, Балтанов, Амари, Атанасов, Ангелов

Локомотив: Господинов, Диего, Тунчев, Крачунов, Тодоров, Маламов, Н`Диае, Казанферис, Гади, Лазаров, Камбуров

Стадион: “Лазур”, Бургас

Съдия: Станислав Ставров

Час: 18:00

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker