Локомотив ПловдивФутбол

Ще тръгне ли “локомотивът” по релсите на победата

Ще тръгне ли “локомотивът” по релсите на победата? Това е въпросът, който вълнува черно-бялата част на Пловдив. След двата разочароващи двубоя на “смърфовете”, във Варна срещу Черно море и в Пловдив срещу Лудогорец, те трябва да търсят реванш към президента на клуба Константин Динев, както и към своята всеотдайна публика, която продължи да ги подкрепя и при загуба.

И докато във Варна Локо игра трагично, то в Пловдив “смърфовете” показаха добра игра, но ги преследваше малшанс пред гола и не успяха да измъкнат поне точка от шампиона на България. Въпреки, че наставникът на пловдивския тим Александър Станков не поставя конкретни цели пред тима, на всички е ясно, че Локомотив ще се опита да се пребори за челните места в класирането, поради солидната селекция, направена от ръководството и президента.

“Железничарите” имат проблеми в състава си, като Тунчев и Камбуров са под въпрос за двубоя срещу Нефтохимик. Станков пък заяви, че със сигурност ще има ротации в отбора, защото има доста опитни футболисти, които са на възраст и се нуждаят от почивка. Почти сигурно Лазаров няма да започне двубоя. Проблеми с наказани футболисти пък няма.

В същото време, след два кръга (без мача утре), предстой  дербито на Пловдив между Локомотив и Ботев. От психологическа гледна точка е много важно Локо да влезе с две победи в дербито срещу Ботев, за да може футболисти и фенове да имат необходимото самочувствие, че могат да се противопоставят на силния и борещ се за титлата жълто-черен тим. За тази цел, “смърфовете” трябва да победят в Бургас и после съименниците си от София на “Лаута”.

Всички фенове на Локо Пд се надяват отбора да се върне на победния път, защото пловдивчани имат необходимия потенциал да заемат челните места в родната “А” група – публика, опитни футболисти, качествен тренъор, млади таланти и добри чужденци. И както Христо Бонев сподели, уважението трябва да се заслужи, а  футболистите на черно-белите трябва да го заслужат с победи срещу Нефтохимик и Локомотив София.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker