бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Шеф на фенклуба на Ботев: Виновна е държавата, а не агитката

Членът на Управителния съвет на Клуб на привържениците на Ботев (Пд) Атанас Стафунски говори пред Sportonline.bg за вчерашните ексцесии по време на финала за Купата на България

„Все още няма официална позиция на фенклуба, тъй като тепърва ще се събираме. Аз мога да кажа само личното си мнение, а то е, че единственият субект, който може  да се справи с такъв проблем е държавата. Няма виновни фенове.” 

“Работата трябваше да си свършат държава, полиция, пожарна. Виновна е и нормативната база. Не може полицията да прибира пари от Професионалната лига за охрана, а на стадиона да се допуснат такова огромно количество факли. Не може 10 минути оградата да стои отворена и там да не отиде един полицай. ” 

“Пожарната 5 минути не може да измине 100 м. Ако прегледате внимателно видеоклиповете от инцидента, ще видите, че именно пожарникарите запалиха лед системата. Те махнаха факлите от терена и ги хвърлиха върху паната, които бяха покрити с ленти. За това се запалиха.” 

“В никакъв случай не оправдавам това, което се случи. То не е редно. Ние също трябваше да озаптяваме хора в сектора, които не са членове на фенклуба. Но това са 6000 човека! Важно е да се направи работещо законодателство, което да се спазва“, заяви Атанас Стафунски.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

  1. ОСТАВКА НА ВСИЧКИ “ШЕФОВЕ” НА ФЕНКЛУБА.

    ОСВОБОДЕТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ ОТ ВАШИТЕ “ФЕНСКИ” ПРОЯВИ – ВИЕ СТЕ ПЪЛЕН ПРОВАЛ, ГЛУПАЦИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker