бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Шеф на Локо: До година и половина трябва да е готов целият стадион, нямаме никакви финансови затруднения

Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) Лъчезар Димитров засегна много важни теми, свързани с “черно-белия” клуб. Той говори за финансовото състояние на Локомотив, ситуацията с новата база за ДЮШ в квартал Тракия, както и за плановете за развитие на клуба.

„Необходимо е време да постигнем резултатите, които гоним. Както всеки голям клуб и ние се борим за челните места. Част от развитието на клуба е свързана със сътрудничество с клубове във и извън Европа. Държим да имаме обмяна на опит. Клубовете в Европа са с богат опит по отношение на методология на тренировки и програма. В тази връзка беше посещението на Луис Фернандес при нас.

Работата по стадиона върви по план. До няколко седмици трябва да отворим трибуна Бесика, а до Нова година трябва да е готова и огледалната ѝ трибуна. До година – година и половина трябва да е готов целият стадион с козирки и осветление.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

От икономическа гледна точка по-добрият вариант беше да бъде ремонтиран стадион Пловдив. За град като нашия обаче нещата трябва да бъдат точно и ясно разграничени“, заяви Димитров пред “Спортал”.

При първата си медийна поява при назначаването на Александър Томаш за наставник на Локомотив Лъчезар Димитров сподели, че има предложение за финансово облекчаване за собствениците на клуба, за да може те да имат възможност да инвестират в бази.

„От клубовете получих отговор и той е положителен. Нека минат изборите, да се стиковат нещата, за да се насочим направо към това. Имаме проект за това. Писмото беше изпратено към всички клубове и други федерации. Това не касае само нас, а и всички федерации“.

„Клубът е акционерно дружество и се управлява от управителен съвет. Г-н Крушарки не е в него, но за Крушарски мога да кажа само положителни неща. Сърцето му е в Локомотив (Пловдив) и това е достатъчно.

Държим на българските футболисти. Няма как да го изградиш отбор изцяло от български футболисти, но за да има развитие един клуб, особено Локомотив (Пловдив), трябва да има ДЮШ и материално-техническа база към нея, за да се случи това нещо. Искаме да налагаме български футболисти основно от нашата школа. Г-н Крушарски беше създал един проект, който обаче беше направен да се изгражда на един етап, което е много трудно. В момента променяме документацията да е на няколко етапа, за да стартираме този проект. В тази връзка търсим алтернативен вариант – стадион под наем, на който да ползваме спомагателни игрища.

Финансовото състояние на отбора е изключително стабилно. Вървят си плащанията към НАП, които са регулярни. Нямаме висящи плащания. Нямаме никакви финансови затруднения.

На Александър Томаш съм гласувал пълно доверие и съм му дал пълна свобода. Както знаете, свободата изисква отговорност. С много неща бих направил компромис, но с неправилно оползотворено време не бих направил компромис. Времето е единственият актив, с който един човек разполага. Скоро имахме такъв разговор и му казах, че държа да не се губи времето и да се оползотворява както трябва.

Спуснах програма за подготовка в ДЮШ, която в момента се изпълнява. В добра колаборация сме с г-н Томаш и нещата вървят, както трябва. Томаш е изпълнителен човек, педант и си върши работата така, както трябва. Вслушва се в съветите и ги приема. Футболът има вероятностен характер. За да управляваш този процес, трябва да си много гъвкав. Смея да твърдя, че в нашия клуб нещата са безупречни.

По образование съм икономист, но в НСА образованието ми е кондиционна подготовка. Държа много на тренировъчния процес и да се работи оптимално. Не искам да използвам думата максимално, а оптимално. Само чрез по-голямо натоварване можеш да надградиш своя организъм. Това е другата тема, в която имахме леки разминавания, но нещата се случват добре.

bet365
Искам да изкажа благодарност на феновете, защото те са сърцето на клуба. Показват го във всеки мач и им пожелавам да са здрави. Моята мечта е нещата да се случват последователно и в правилния ред. Всичко друго ще се случи”, заяви още шефът на Локомотив.

Отново Колело на Късмета: Безплатни Завъртания и Залози, Всеки Ден, Всеки печели

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker