Шампионската лига отново се завръща = нови печалби

ПРОГНОЗИ – ШАМПИОНСКА ЛИГА 

shampionska liga

След прогнозите от събота когато познахме 5 мача от дадените ни 6 (шестия бе отменен, тъй като бе със залог Победител без равен) е време за новите ни прогнози.

Тук играта загрубява, тъй като следва новата порция от мачове в Шампионската лига.

Започваме с оферта с увеличен коефициент за първата среща в най-комерсиалният турнир в Европа. Световният букмейкър, който е официално легализиран в България – Betfair ти предлага увеличени коефициенти за страхотния двубой между Барселона и Атлетико Мадрид.

FB_Social_1200x480_Barcelona_AthleticoM_bgКоефициент от 5.0 за победа на Барселона над Алетико Мадрид или 10.0 коефициент за победа на Атлетико Мадрид над Барселона + €2 бонус за всеки гол в мача и връщане на залога, ако той не е печеливш.

Офертата е валидна само за нови клиенти в Betfair (за хора, които до момента не са имали регистрация в букмейкъра) – така че ако до момента не сте се регистрирали в Betfair, то сега е перфектният момент.

Ето и как работи офертата: Регистрирате се от линка по-долу или от картинката над оферта (иначе няма да успеете да получите увеличените коефициенти). Например залагате за победа на Барселона – 10 евро. Мачът свършва 3:2 за Барселона и общата Ви печалба преведена в сметката Ви ще е 60 евро. А ако Барселона загуби или двубоят завърши наравно, то залогът ти и парите ти, ще ти бъдат върнати и така няма да загубиш. Betfair също има CashOut, високи коефициенти и много ежеседмични бонуси, така че ако все нямате регистрация там, то си заслужава да се регистрирате и да вземете страхотния промо бонус. Регистрацията не протича повече от две минути. Виж повече за офертата и с регистрирай от ТУК.

FB_Social_1200x480_Bayern_BenficaВтората оферта, която ви предлагаме за вторник е за двубоя на Байерн Мюнхен срещу Бенфика. След като “баварците” отстраниха Ювентус, сега пред тях предстои наглед по-лесна задача, а именно да елиминира португалския Бенфика. Избери „баварците“ за победа на увеличен коеф. от 5.0. Вземи увеличеният коефициент от ТУК.

Третият вариант за печалба утре е залог за победа на Селтик в двубоя с Дънди ФК на 1.40 коеф.

Това бяха предложенията ни за събота. Всички коефициенти са от сайта на Betfair, сайтът на който ние се доверихме заради коректността, официалният лиценз за България, коефициентите, ежеседмичните бонуси и много други неща. Съветваме Ви ако се доверявате на нашите прогнози, да играете и Вие там. Регистрация може да направите от ТУК.

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker