бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Чужденец замества Белаид в Локомотив

Локомотив (Пловдив) ще се опита да намери качествен заместник от чужбина на преминалия в Левски – Аймен Белаид, съобщава „7 дни спорт”. За тази опция загатнаха от клуба.

След раздялата с 25-годишния тунизиец се отваря сериозна пробойна в ариергарда на тима, тъй като преди него си тръгна и Пламен Крачунов, завърнал се в ЦСКА.

В момента типични централни защитници в еселекцията на треньора Сашо Станков са опитният Александър Тунчев и младежкият национал Асен Георгиев. На този пост успешно може да играе и универсалният боец Валери Георгиев.

В Локомотив ще изчакат още малко и по отношение на Кирил Котев. Бранителят имаше намерение да си тръгне от Черно море, след като варненският клуб предприе курс към съкращаване на заплатите. Ако Котев стане свободен агент, той ще бъде поканен да приключи кариерата си на „Лаута”.

Няма вариант като част от сделката за Белаид от „Герена” към „Лаута” да поеме някой футболист на „сините”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker