Ботев Пловдив

Чиликов: Момчил Цветанов ще пасне на младия отбор на Ботев

Помощник-треньорът на Ботев (Пд) Георги Чиликов говори пред Sportonline.bg за преминаването на Момчил Цветанов при „канарчетата“. За младия тим на пловдивчани. За това как ще се чувства отборът на „жълточерните“ срещу Славия в своя първи мач от доста дълго време пред публика.

„Ние от треньорското ръководство одобрихме идването на Момчил Цветанов при нас. Той ще пасне на младия отбор на Ботев“, бяха първите думи на Чиликов.

„За мача със Славия Алекс Колев ще се завърне в игра след един мач наказание което трябваше да изтърпи срещу Левски. Към мача на „Герена“ не искам да се връщам. Направихме колективни грешки при головете за „сините“, които не трябваше да допускаме. Първенството ни е такова, че всеки отбор може да бие всеки. Това трябва да го имаме предвид когато излезем в предстоящия мач със Славия. Много е добре,че най-после ще играем пред нашата прекрасна публика. Безспорно тяхното присъствие ще окаже влияние и може да натежи за победата, към която се стремим „, убеден е Чиликов.

„Като бургазлия съм доволен,че Гамаков е поредният талант от моят роден град който играе в мъжкия футбол и то в отбор като Ботев където политиката е на налагане на млади таланти. Безспорно Чунчуков също започва да прави силно впечатление. Убеден съм,че след време и двамата ще заиграят за националния отбор. Както и други момчета от сегашния отбор на Ботев също могат да пробият до представителния тим на България“, смята Чиликов.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker