Ботев ПловдивФутбол

Чико: Ботев ще излезе от тежката ситуация

„Ботев ще излезе от тежката ситуация, трябва само търпение от всички”, заяви пред „Тема Спорт” легендарният играч на Ботев и националния отбор.

„Във футбола винаги има и ще има върхове и спадове. Това съм го преживял и аз неведнъж в своята кариера. Не бива да се правят трагедии от един, два или три несполучливи мача и то след като футболистите са доказали, че имат големи възможности”, продължи Чико. „Причините за кризата в момента са обективни. Контузии получиха двама от водещите футболисти в отбора – Тодор Неделев и Мариян Огнянов. Няма начин това да не се отрази негативно върху представянето на тима. Те са основни играчи още от миналия сезон. Тошко показа голямо израстване и реши много мачове. Неговото отсъствие се чувства. Нека не забравяме, че и Иван Цветков претърпя контузия и операция и едва сега възвръща формата си. След като тези играчи липсват се разрушават изградени връзки в тима, променя се схемата и трябва време техните заместници да паснат най-добре към състава. Явно след несполучливите мачове са се натрупали и психологически проблеми, но те могат да бъдат решение. Сигурен съм, че всичко това ще бъде преодоляно с помощта и на треньорското ръководство”, завърши Дерменджиев.

Тема спорт

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker