бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивИгриЛокомотив ПловдивТопФутбол
ЕКСКЛУЗИВНО

Четвъртфинал 3: Илиев срещу Тонев, Неделев срещу Карагарен на 1/2 финал

Време е за третия сблъсък в Купата на TribunaPlovdiv.bg: Кралят на Пловдив!

Един срещу друг в него се изправят капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев и офанзивният футболист на Ботев (Пловдив) Александър Тонев.

Припомняме ви, че в първия четвъртфинал от турнира на TribunaPlovdiv.bg, Тодор Неделев надви Момчил Цветанов и продължи към 1/2 финалите.

След изиграването и на втория четвъртфинал, стана ясен и съперникът на Неделев на полуфинала, а той е Бирсент Карагарен (645). Играчът на “черно-белите” се наложи с 94 гласа над Лъчезар Балтанов (551).Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е 93901729_1548726478617319_364437625857114112_n.jpg

Днес, точно в 12:00 часа, всички любители на пловдивския футболще могат да гласуват и за третата двойка от четвъртфиналите във Фейсбук страницата на TribunaPlovdiv.bg. В нея са Димитър Илиев срещу Александър Тонев, като футболистът, който събере най-много гласове през следващите 7 дни, ще се класира за втория полуфинал за Купата.

В последния четвърти четвъртфинал един срещу друг ще се изправят Парвиз Умарбаев и Антонио Вутов.

Припомняме Ви, че за да бъде прозрачно гласуването, то ще се проведе изцяло във Фейсбук страницата на TribunaPlovdiv.bg. Всеки наш читател има право на един глас на анкета. Гласуването ще се случва с бутоните like (харесване) и love (сърце), като за да участвате трябва да сте харесали страницата ни. Важно е да знаете, че всяка анкета ще бъде с продължителност една седмица.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Купата на TribunaPlovdiv.bg: Кралят на Пловдив

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker