бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

“Червени” отправят заплахи за убийство към журналисти и фенове

Грозни сцени се разиграха в и около централната трибуната на стадион “Христо Ботев”, по време на двубоя Ботев Пд – ЦСКА.

Всичко започна, когато ЦСКА изравни резултата. Тогава двама “червени” привърженика скочиха от седалките си и започнаха най-демонстративно да развяват средни пръсти на феновете на Ботев.  След тази постъпката клоуните от столицата си навлякоха гнева на сериозна фенска маса. Последваха обидни реплика и от двете страни.

След около две минути, видимо с лабилни нерви, двамата “герои” от ЦСКА започнаха да отправят заплахи за физическа саморазправа. Стига се и до заплаха за жестоко убийство. Тя бе отправена на наш колега журналист, който бе на ложата с дъщеря си. Последваха реплики от сорта на: “Ще ти отрежа главата”, “Прост селянин” и ” Знам, кой си и къде работиш не знаеш какво те очаква”.

Репортер на TribunaPlovdiv.bg опита да заснеме случилото се, но след мигновена намеса на полицията, столичани бяха обградени и нямаше видимост за нашата камера. След разреждането на редиците на органите на реда един от участници в свадата видя, че нашият репортер държи камера и започна да вика: “Недей ме снимай, за да не пострадаш”. Малко по-късно започнаха да валят заплахи за убийства.

Най-накрая страстите бяха овладени от охраняващата фирма и полицията и до по-сериозни сблъсъци не се стигна.

TribunaPlovdiv.bg изразява дълбокото си възмущение от постъпката на тези лица не само, защото отправяха обидни реплики и заплашваха наред, а защото посегнаха на свободното право на глас и изразяване на личното ти мнение.

Снимка: Podtepeto.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker