бетано най-добър сайт за слот игри
Букмейкърски новини и казино бонусиИзвън БългарияФутбол

Челси срещу Реал в битка за полуфинал! Ето фаворита на експертите и евентуалните голмайстори

Английският гранд и настоящ шампион в турнира Челси прима испанския колос Реал Мадрид в първи 1/4 финален двубой от Шампионската лига. Лондончани ще опитат да направят нова крачка към защитата на трофея си, но на пътя им отново застава рекордьора по титли в турнира.

През миналата година двата тима отново се изправиха един срещу друг, но тогава в полуфиналната фаза на турнира. Тогава “сините” елиминираха “лос бланкос” след равенство в Испания (1:1) и победа в Лондон (2:0).

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

Новият букмейкър в България – Betano, който вече стана любим на редица българи определи много добри коефициенти за двата отбора. Победа за лондончани е оценена на 2.07 коефициент, докато ставката за успех на “белите” е 3.60 коефициент. Равенството е поставено под 3.45.

През този сезон головете на чужд терен няма да бъдат вземани под внимание, така че атакуващата мощ ще наклони везните в полза на един от двата тима.

⭐️ Специално сега, за всеки нов клиент Betano предлага Начален Бонус Спорт, който ви донесе до 300 лв. Бонус + 30 лв. Безплатен Залог за спорт ⭐️

Бетано добавя и интересни коеф. за голове в мача. Над 2.5 гола в мача е 2.12 коеф., а Под 2.5 е 1.72 коеф. Сайтът определя много добра ставката за Челси да победи в двубоя и в него да има общо Над 1.5 гола2.62 коеф. От друга страна Реал да победи и Над 1.5 е 4.85.

ВЗЕМИ БОНУС ➡️

Също любопитен е и коефициентът звездата на “белите” Карим Бензема да отбележи гол по което и да е време в мача – 2.52 коеф. Гол на Ромелу Лукаку от Челси пък е поставен под 2.82 коеф.

Двубоят между Челси и Реал (М) е в сряда (6 април) от 22:00 часа българско време.

🚨По време на регистрацията в сайта, в полето Промоционален код може да използвате и да въведете кода bgbonus за активация на всички налични промоции и бонуси.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

*Коефициентите са актуални към 16:33 часа на 05.04.2022г. като компанията си запазва правото да прави промени по тях.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker