Ботев ПловдивФутбол

Чандъров и Самуилов прекрачиха прага на “жълто-черната” къща с думите: Стадионът е приоритет, но трябва да проявим търпение!

„Нашите амбиции са сериозни , дошли сме да правим сериозен бизнес в Ботев (Пд)” – това бяха встъпителните думи на новите собственици на на ПФК Ботев Пловдив Георги Самуило и Румен Чандъров.

ОФИЦИАЛНО: През сълзи Палийски обяви: Румен Чандъров и Георги Самуилов са новите собствници на Ботев (Пд)!

“Искаме клубът да бъде на необходимото техническо, икономическо и чисто спортно равнище”, започна Самуилов.

“Най-важното сега е да стабилизираме клуба. Да положим една добра основа и да градим, защото Ботев заслужава най-доброто. Смятам, че мястото на Ботев е на върха. Просто имаме още малко път да извървим. Най-важното обаче е да останем реалисти”, каза още той.

“Със сигурност Ботев (Пд) ще има стадион вскоро време. Щом сме се наели, ще има стадион. Феновете да бъдат спокойни, че ще си получат своето рано или късно, каза Чандъров.

“Отбор без стадион…не става. Особено голям отбор като Ботев (Пд). До 1, 2, 3 месеца ще има рестарт на стадиона. Но нека все пак да проявим търпение. В България всичко става за “един ден”…трябва да погледнем по-напред и да започнем да правим истински бизнес – това е нашата цел”, каза още той.

“Този спорт е много зависим от феновете, има ли фенове има всичко”, добави още Румен Чандъров.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker