бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Чандъров договорил заем, за да вдигне “Колежа”

Феновете на “канарчетата” пропуснаха шанса да гледат Ботев на любимия си стадион. Твърди се, че Чандъров е изтеглил заем от 25 милиона лева, за да довърши изграждането на “Колежа”, твърди 7 дни спорт.

Отпускането на този заем е щяло да стане до Нова година, тъй като от банката са поискали от бившия собственик на Ботев да изчисти дълг от 50 милиона. Бултрасите знаели това и били помолени да имат търпение, за да може това да се случи.

Общината била готова да финансира площите около самия стадион – алеи, паркинги, улици.

Сега се очаква заемът от 25 милиона лева да бъде пренасочен към стадион Семптември в София. Приближени на бизнесмена проучват собствеността на терена в “Красна поляна” и възможността да бъде даден на концесия. Чандъров смята, че с изграждането му ще се завърнат много хора на съоръжението.

Подобни

2 Коментара

  1. Чандъров да каже като е толкова загрижен за “Колежа”, дали плаща на служителите си в хотелите да сменят чаршафите по стаите и апартаментите , и дали му харесва състоянието на спортен паметник, като стадион “Христо Ботев” след една година “собственост”?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker