бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Чавдар Цветков: Тук е страшно! Ненормално е подготовка с 32 играчи

Спортният директор на черно-белите Чавдар Цветков отрече да има конфликт със старши треньора Бруно Акрапович, както бе съобщено в някои медии.
baner-tribuna-plovdiv-pod-statiite

Отношенията между двамата обаче очевидно не са идеални. Цветков захапа босненския наставник заради прекалено голямата бройка играчи и постоянно идващите и отиващи си футболисти на проби.

„Имаме доста хора. И имената не им знам още. Чакаме и други, тук е нещо страшно – 32-ма футболисти са“, сподели легендата на Славия и Аустрия Виена. За отношенията си с Акрапович и дали се е налагало собственикът Христо Крушарски да ги помирява той каза: „Всичко е наред. Напрежение трябва да има винаги. Такъв е периодът, че се пробват много играчи, но за мен не е нормално да имаме 32-ма души. Така не може да се изгради гръбнак. С 32-ма души не се работи. Един по един ще отпадат“, сподели Цветков.

Относно проблемите с лицензите на хората от щаба на Акрапович – треньора на вратарите Здравко Букарица и асистента на босненеца – Желимир Такич, той заяви: „Засега си имаме треньор на вратарите – Здравко Букарица. Да, той няма нужния лиценз, но днес (б.а. – вчера) си замина за Сърбия, за да си оправя лични документи. Преди време кара курсове два месеца. Утре (б.а. – днес) се прибира. Каза, че си е взел документ, който му позволява да седи на пейката, и октомври вече ще завърши курсовете“, поясни Цветков. Появи се информация, че за поста треньор на вратарите, ако не бъде решен въпросът с Букарица, е обсъждан Витомир Вутов, който наскоро се раздели с Литекс.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker