бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

СНИМКИ: ЦСКА-София с първа победа в Коматево от 2 години, Али Соу герой за “червените”

Ботев Пловдив загуби с 0:1 домакинството си на ЦСКА-София в мач от 9-ия кръг на efbet Лига. Точен за гостите бе Али Соу в 75 мин. След този мач ЦСКА е 4-ти с 16 точки, докато Ботев остава 9-ти с 9 точки.

През първото полувреме играта бе доста равностойна, като чистите положения почти липсваха.
Най-интересното положение беше в 44 минута, когато след разбъркване в наказателното поле, топката стигна до Тодор Неделев, който стреля, но изстрела му бе отразен от вратаря на гостите.

През втората част ЦСКА бе по-добрият отбор и успя да стигне до попадение в 75 мин. Тогава Али Соу се измъкна страхотно в наказателното поле и с хубав изстрел не остави шансове на Янко Георгиев. До края на мача не се стигна до нови голове и ЦСКА-София регистрира първа победа в Коматево от 2 години насам.

Мача започна равностойно, като опасни положения липсваха, но домакините задържаха повече топката.

Първата опасност бе в 12-та минута пред вратата на “червените”, след като пас в наказателното поле намери Лъчезар Балтанов, който се завъртя и стреля, но вратаря изби в ъглов удар.

След това последваха опити на “армейците” да застрашат вратата на домакините след корнери, но не се стигна до голяма опасност пред вратата на Янко Георгиев.

В 20-та минута хубава атака на “канарчетата” завърши с изстрел на Виана към вратата на гостите, но Густаво Бусато отрази и това положение.

В 23-та минута атака на ЦСКА по лявото крило завърши с центриране в наказателното поле към Али Соу, но последният не успя да достигне до топката.

В 27-та минута се откри много добра възможност за “червените”, след като Кристиан Малинов пусна в коридор пас към Евандро, той навлезе в наказателното поле и стреля, но Янко Георгиев спаси.

В следващите минути играта отново се пренесе в средата на терена.

Вив Соломон-Отабор пробва удар в 34-та минута, но защитник на домакините успя да блокира удара.

В 38-та минута удар на Александър Тонев от около 26 метра мина над вратата на гостите.

В 41-та минута нова атака на гостите от ЦСКА завърши с центриране, което бе блокирано от Кристиан Димитров, който след това изчисти топката в тъч.

В 44-та минута се откри страхотна възможност за Ботев. След атака по дясното крило на “канарчетата”, Александър Тонев центрира в наказателното поле, топката премина през купа от играчи и стигна до Неделев, който стреля, но Густаво Бусато отрази отново.

В 50-та минута пред гостите се откри първата възможност през втората част. Хубав пас намери Али Соу в наказателното поле, но ударът на нападателя на ЦСКА мина високо над напречната греда.

В 55-та минута страхотна многоходова комбинация от играчите на “червените” изведе Вив Соломон-Отабор, който стреля, но Пиргов успя да блокира топката.

В 61-та минута Кристиан Малинов финтира защитник на домакините, след което стреля с левия крак, но високо над вратата.

В 64-та минута Лазар Марин се измъкна по лявото крило, но вместо да опита центриране, стреля от малък ъгъл встрани от вратата.

В 65-та минута нова възможност се откри пред ЦСКА, хубав пас на Тиаго Родригес намери Али Соу в наказателното поле, но опитът му за удар беше много слаб и Янко Георгиев улови без проблем.

В 71-та минута страхотен удар на Греъм Кери бе отразен по още по-блестящ начин от Янко Георгиев.

ГОООЛ! Али Соу открива в 75 минута!
Али Соу получи страхотен дълъг пас, овладя отлично топката и успя да мине елегантно покрай Филип ван Арнем. Нападателят на “червените” стреля от малък ъгъл и успя да порази вратата на Янко Георгиев.

В 86-та минута Неделев намери Антонио Вутов в наказателното поле, но изстрела на нападателя беше слаб и Бусато улови без проблем.

Стартови състави на двата отбора:

Ботев Пд: Янко Георгиев, Родни Клустър, Кристиян Димитров, Димитър Пиргов, Лазар Марин, Лъчезар Балтанов, Радослав Терзиев, Марко Перван, Александър Тонев, Тодор Неделев, Фернандо Виана

Резерви: Георги Аргилашки, Костадин Ничев, Антонио Вутов, Станислав Шопов, Филип ван Арнем, Филип Филипов, Еберт Кардосо

Старши треньор: Желко Петрович

ЦСКА-София: Густаво Бусато, Греъм Кери, Евандро, Петър Занев, Вив Соломон-Отабор, Кристиян Димитров, Жанио Бикел, Брадли Мазику, Иван Турицов, Али Соу, Раул Албентоса

Резерви: Витаутас Черниаускас, Жеферсон Серкейра, Рубен Пинто, Пол Уот, Тиаго Родригес, Нуно Томаш, Валентин Антов

Старши треньор: Милош Крушчич

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker