бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив Пловдив

ЦСКА взима Крачунов на “Армията”

В ЦСКА кроят планове за продажба на някои основни футболисти и незабавното привличане на техни заместници. През зимната пауза в шампионата “червените” могат да се разделят с централния бранител Джаксън Менди, който се превърна в основна фигура в стартовия състав на 31-кратните шампиони.

Към мощния защитник има интерес от чужд клуб и е твърде вероятно да се стигне до продажбата му. При подобно развитие на ситуацията ЦСКА ще опита да си върне Пламен Крачунов.

Той напусна “Българска армия” през лятото и се завърна в Локомотив (Пловдив), където обаче е резерва.  Крачунов е готов да играе отново за “червените”. Той беше основен футболист в състава при предишния престой на Стойчо Младенов в ЦСКА. Екзекутора на Ливърпул дори настояваше защитникът да остане през лятото, но тогава той се забави с отговора си заради интерес от чужбина и в крайна сметка подписа с Локомотив (Пловдив).  Сега съществува вариант, при който Крачунов да премине при “червените” без пари. Той има договорка с ръководството на Локо да може да си тръгне без трансферна сума. Според информация на “Тема Спорт” със защитника вече са водени неофициални разговори.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

  1. Пламен 100 пъти каза,че не иска да се върне в ЦСКА и няма да го направи , а вие все сензация търсите ахахахаа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker