бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Целта на Левски е да изхвърли Мъри

Основната цел пред Левски не е титлата, а отстраняването на Ботев на Станимир Стоилов! Колкото и да не искат да си признаят от Герена, Мъри е на челно място в списъка им с врагове. За сините голямата конкуренция в момента не е ЦСКА или евробоеца Лудогорец, а Ботев. Сините и пловдивчани се изправят един срещу друг за Купата на България на 12 март. Спортният директор Христо Йовов е представил план на собственика на тима Тодор Батков, в който Левски ще е в оптимална спортна форма след първите три двубоя в елита Славия (22.02), Локомотив Сф (28.02) и ЦСКА (08.03). Мястото на сините в първата седмица за плейофите е сигурно и от Герена не се притесняват да изгубят още някоя точка. Въпреки загубите в предсезонната подготовка, Бижутера е останал доволен от играта на отбора и знае точно кога той ще започне да печели убедително. По време на пресконференцията си преди дни началникът на сините също намекна къде очаква Левски да почне да печели.

– За мен успех ще бъдат 20 победи, това ще бъде целта на Левски. Мястото, което ще постигнем, е нещо друго – спечелване на купата и по-предно класиране в първенството. Надявам се в плейофите да покажем вече истинското си лице – бяха думите на Йовов.

След трите мача за „А” група Левски се изправя срещу Ботев за купата. Там Левски вече трябва да е страшен, както обясни Йовов. Сините се надяват да спечелят трофей през 100-годишния юбилей, а по-лесният път изглежда през купата. В шампионата сините изостават на 10 точки от лидера Лудогорец, а както изглежда, ще жертват и още мачове за сметка на мачовете с Ботев. Няма да е изненада, ако главата на Мъри падне при крах на звездната му селекция срещу Левски. Благодетелят на пловдивчани Цветан Василев надали ще прости и това на Станимир Стоилов и дружките му.

“7 дни спорт”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker