Локомотив ПловдивФутбол

Трима хървати подписват с Локомотив (Пд), ето какво мисли Акрапович

Не един, а цели трима хърватски футболисти са пред трансфер в пловдивския Локомотив.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiite

Става дума за нападателя Вилим Посинкобич, халфа Иван Църнов и левия бек Йосип Томашевич. Тримата се представиха на ниво в контролата със Струмска слава в неделя, въпреки че “черно-белите” паднаха с 2:3.

Църнов и Посинкобич вкараха двете попадения. Томашевич е на 24 години и за последно е играл в хърватския Цибаля. Юноша е на Хайдук (Сплит). 27-годишният Посинкобич за последно носи екипа на полския Рух, а 28-годишният Църнов, който е с босненски произход, е ритал за Железничар (Сараево), Шериф (Тираспол) и Жрински Мостар.

“Вилим Посинкобич има качества. Имаше проблем, когато дойде при нас. Изпитваше болки и му бе трудно да тренира. Сега всичко е наред, докторът се погрижи за него. Вижда се, че има потенциал. Искам да го видя в още една контрола, но вярвам, че може да ни помогне. По-близо е до това да подпише, отколкото да го освободим.

Йосип Томашевич е интересен футболист, ляв бек. Притежава всичко, което ми харесва и търся. Включи се към отбора малко по-късно, но има качества. Ще го погледам още малко, преди да реша окончателно. Идва от Първа лига на Хърватска. Иван Църнов също ми харесва. Има техника, има качества. Той притежава хърватски паспорт и няма проблем да подпишем с него. Приближава се до договор”, каза пред “Тема: Спорт” наставникът на “смърфовете” Бруно Акрапович.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker